Artistieke directie

Yannis Pouspourikas | Muzikale directie

Yannis Pouspourikas begint zijn muzikale studies in zijn geboortestad Marseille. Hij vervolgt ze aan het Hoger  Muziekconservatorium te Genève en aan de opera van Zurich, waar hij bij eenstemmigheid van de jury de eerste prijs van orkest dirigeren bekomt. (more…)

Eric Lederhandler, dirigent

Eric Lederhandler wordt in 1965 geboren te Ukkel. Hij studeerde piano aan de academie alvorens aan het Conservatorium van Brussel de diploma’s klavecimbel en kamermuziek te behalen. Hij wordt ook laureaat koordirectie. In 1992 richt hij het kamerorkest ‘Nuove Musiche’ op waarmee hij als muzikaal directeur jaarlijks een 40-tal concerten verzorgt in binnen- en buitenland. (more…)

François de Carpentries |Regie en lichtcreatie

De Carpentries studeerde piano, hobo, literatuur en theater in Brussel. Eerst podiumregisseur, daarna algemeen regisseur van Monnaie Dance Group Mark Morris, en sinds 1990 assistent-regisseur aan het Koninklijk Theater van de Munt. (more…)

Karine Van Hercke | Decor, kostuums en dramaturgie

Dramaturge en musicologe Karine Van Hercke leidde van 1995 tot 2003 de Opera Studio van de Munt. Vandaag is ze, naast haar eigen producties, artistiek consulent en dramaturge aan de Nouveau Studio van de Opera van Lyon en beheerster van Cifas (Centre International de Formation en Arts du Spectacle). (more…)